VWGNijhof accountants en belastingadviseurs

Home/Referenties/VWGNijhof accountants en belastingadviseurs

VWGNijhof accountants en belastingadviseurs

Al een flink aantal jaren maken wij naar volle tevredenheid gebruik van Hommerson voor het schoonmaken van onze kantoorruimte (ongeveer 1100 vierkante meter). Daarbij speelt met name een rol dat wij altijd dezelfde gezichten zien (ook tijdens vakantie en ziekte), hetgeen voor ons belangrijk is gelet op de vertrouwelijke informatie waar wij mee omgaan en de kwaliteit van het werk. Mochten er opmerkingen ten aanzien van de schoonmaak zijn, dan worden deze altijd adequaat opgepakt.

Peter van Bussel, mede-eigenaar VWGNijhof accountants en belastingadviseurs (Meander 701 in Arnhem)

op | 2014-12-10T09:11:27+00:00 maart 1st, 2012|Referenties|0 Comments