Nancy Hommerson wint toegangsbewijs Schoonmaakgolfdag

Home/Nieuwsitem/Nancy Hommerson wint toegangsbewijs Schoonmaakgolfdag

Nancy Hommerson wint toegangsbewijs Schoonmaakgolfdag

Nancy Hommerson heeft een toegangsbewijs voor de Schoonmaakgolfdag gewonnen. De mede-eigenaar van Hommerson Schoonmaakbedrijf had het goede antwoord op onze prijsvraag.

In welke stad had de eerste Schoonmaakgolfdag plaats? Met het goede antwoord op die vraag hadden belangstellenden de mogelijkheid een toegangsbewijs te winnen voor de Schoonmaakgolfdag van dinsdag 15 september 2015. ‘Nunspeet’, luidde het antwoord van velen. Begrijpelijk, want ook daar is het netwerkevenement te gast geweest.

Maar het enige juiste antwoord was toch echt ‘Amsterdam’. Nancy Hommerson kon als enige het juiste antwoord overleggen. Zij schuift de 15e dus aan bij alle andere afgevaardigden uit de schoonmaaksector. Nancy, succes!

Gevarieerd gezelschap
Het is inmiddels al de achtste keer dat hét netwerkevenement voor de schoonmaakbranche wordt georganiseerd. De deelnemersgroep – golfers én niet-golfers – betreft elk jaar een gevarieerd gezelschap van schoonmaakbedrijven, productleveranciers, intermediairs, adviseurs, opleidings- en branche-instituten.

Sales- en marketingmanager Chris van den Berg van Nocore: “Aan belangstelling van deelnemers, clinicers en baanspelers, ontbreekt het niet. Vorig jaar namen liefst 180 personen aan de golfdag deel.” Zij konden onder zeer zonnige omstandigheden hun rondjes over de baan lopen of aan de clinic deelnemen.

Initiatiefnemer
In 2008 was Nocore de initiatiefnemer van de Nationale Golfdag voor de Schoonmaak. Het doel was jaarlijks een informeel en sportief evenement voor de directie en het management van de Nederlandse en Belgische schoonmaakbranche te organiseren. Dat doel werd meer dan bereikt, zo mag geconcludeerd worden.

“Het netwerkevenement blijkt telkens zeer gezellig en daarmee ook succesvol”, zegt Van den Berg. “Het evenement is ooit ontstaan uit het idee dat er genoeg formele mogelijkheden zijn waar we elkaar ontmoeten, maar informele bijeenkomsten waren er nauwelijks. Dat vonden we een gemis. In één dag ontmoet je klanten, partners en andere branchepartijen die je door simpel tijdgebrek minder vaak spreekt dan je zou willen.”

Spelplezier
Liefhebbers kunnen vanaf 8.00 uur op de driving range al hun slagen oefenen. Het inschrijven begint om 9.00 uur. Daarna volgt om 10.00 uur een inspirerende sessie over het onderwerp ‘high tech, high touch’ van Sander Allegro van de Hotelschool Den Haag en de adviespraktijk Allegro INNovationS.

Na een brunch starten om 12.30 uur het golftoernooi en de clinic. Einde middag kunnen deelnemers aan de borrel, waarna om 18.00 uur de prijsuitreiking en een barbecue plaatsvinden.

Van den Berg heeft zin aan het evenement. “Als het weer net als vorig jaar weer meewerkt, verwacht ik een geweldige dag met onze mensen en relaties en heel veel spelplezier.”

Over de nationale schoonmaakgolfdag…
Nocore, CWS en Piecom sponsoren de nationale schoonmaakgolfdag. Service Management is exclusief mediapartner van hét netwerkevenement voor de schoonmaakbranche. Ga voor meer informatie naar www.schoonmaakgolfdag.nl.

Artikel van: http://servicemanagement.nl/nancy-hommerson-wint-toegangsbewijs-schoonmaakgolfdag/

op | 2018-12-19T13:55:28+00:00 september 7th, 2015|Nieuwsitem|0 Comments