Plaatsing kerstboom binnen uw pand, bedrijf of organisatie.

Home/Nieuwsitem/Plaatsing kerstboom binnen uw pand, bedrijf of organisatie.

Plaatsing kerstboom binnen uw pand, bedrijf of organisatie.

Iedereen haalt graag de kerstsfeer in huis. Niet alleen thuis, maar ook op het werk. Daarom verzorgen wij in december de plaatsing en decoratie van uw kePlaatsing kerstbomen door Hommerson Schoonmaakbedrijfrstbomen.

Een goede en verzorgde uitstraling van een pand, dat is iets waar Hommerson naar streeft. En om dat te bereiken, loopt Hommerson graag een stapje harder voor haar klanten. Om welk bedrijf, organisatie of vereniging het gaat, wij leveren de boom die u wilt hebben. De bomen worden geheel naar wens in het magazijn gedecoreerd, dit om de rust op de werkvloer te behouden. Wij leveren bomen tot 250 cm en zoals u van ons gewend bent laten wij tijdens het op- en afbouwen een nette werkvloer achter.

Wilt u meer informatie of een kerstboom bestellen?
Neem dan contact op met kantoor via 026 3 629 629 of info@betrouwbaarschoon.nl

op | 2018-12-19T13:55:28+00:00 november 23rd, 2015|Nieuwsitem|0 Comments