Geschiedenis

Home/Geschiedenis
Geschiedenis 2018-06-25T08:13:40+00:00

Hommerson Schoonmaakbedrijf is in 1978 opgericht, waar vader Toon begon als glazenwasser. Al snel groeide het team uit tot zes glazenwassers die zich allen richtten op particulieren. Tot het moment dat Toon gevraagd werd voor de schoonmaak van de Van Löben Selsschool (tegenwoordig de Wijzer), de school waar zijn kinderen Richard en Nancy op zaten. Gill, de vrouw van Toon, begon hier met de schoonmaak en kinderen Richard en Nancy hielpen na schooltijd graag een handje mee. Al snel volgden de andere scholen in de buurt en kwamen de eerste kantoren en zorginstellingen aan bod.

Vanaf dat moment is Hommerson Schoonmaakbedrijf hard gegroeid en sprongen familie en vrienden regelmatig  bij wanneer dat nodig was. In de vakanties draaiden Richard en Nancy mee toen zij eenmaal oud genoeg waren. In 2002 kwam die ervaring goed van pas en namen zij het bedrijf over van hun ouders.

In handen van Richard en Nancy heeft Hommerson Schoonmaakbedrijf een grote professionaliseringsslag gemaakt. Met groot oog voor het milieu is het bedrijf verder geautomatiseerd en is er hard gestreden voor de IS0-certificering die de kwaliteit van de dienstverlening waarborgt. Nu vele jaren later is Hommerson Schoonmaakbedrijf nog steeds een hecht familiebedrijf waarbij een goede sfeer en samenwerking hoog in het vaandel staan. Met een grote groep tevreden klanten, waarvan sommigen al wel 30 jaar, is het schoonmaakbedrijf een begrip in de wijde omgeving van Arnhem.