Glasbewassing en gevelreiniging

Home/Glasbewassing en gevelreiniging
Glasbewassing en gevelreiniging 2019-03-05T10:12:35+00:00

Een schoon pand draagt bij aan een fris imago, maar gaat ook langer mee. Glas en gevels raken in de loop van de tijd vervuild door onder meer weersinvloeden, stof in de lucht, zure regen, algen en mossen. Een reden om ook de zorg voor de buitenkant van uw pand aan ons over te laten.

Glasbewassing

Glas en gevels raken in de loop van de tijd vervuild door onder meer weersinvloeden, stof in de lucht, zure regen, algen en mossen. Het schoonmaken van de buitenkant van uw bedrijfspand kunt u met een gerust hart aan Hommerson schoonmaakbedrijf  over te laten. Aangezien glasbewassing een écht vak is, zetten wij uitsluitend gecertificeerde werknemers in die werken met goedgekeurde materialen. Wij werken volgens de Arbo-regelgeving en onze medewerkers zijn allen VCA gecertificeerd. De glasbewassing wordt op een traditionele manier (met ladder/steiger) uitgevoerd en ondersteund met een hoogwerker of Tuckerpole systeem. Bij het gebruik van een Tuckerpole systeem wordt er met een telescopische reinigingsborstel en gedemineraliseerd water gewerkt. Tijdens het reinigen van de ramen nemen onze medewerkers ook graag de dakgoten mee voor een schoonmaakbeurt. Bij herfstachtig weer kunnen dakgoten namelijk sneller verstopt raken, waardoor er lekkages kunnen ontstaan.

Gevelreiniging

Onze goed opgeleide medewerkers kunnen diverse werkzaamheden op het gebied van gevelreiniging voor u verzorgen, zoals onder andere:

  • Hogedrukreiniging van gevels;
    Atmosferische vervuiling is verantwoordelijk voor de vervuiling van gevels. Door onder andere uitlaatgassen komt er een grauwe waas op de gevel te liggen, wat zorgt voor een minder charmante uitstraling. Wij helpen u graag met het verwijderen van atmosferische vervuiling door middel van gevelreiniging. Hierbij houden wij natuurlijk rekening met het materiaal van de gevel.
  • Verwijderen graffiti;
    Graffiti komt op vele plekken in het straatbeeld voor; bedrijfspanden, winkels, bushokjes, scholen. Waar de een het kunst noemt, wil de ander het liever verwijderd hebben. Wij kunnen u hierbij helpen en verwijderen de graffiti teksten en tekeningen zonder dat hier chemische of afbijtmiddelen aan te pas komen.
  • Impregneren van ruwe of poreuze materialen;
  • Vuil- en vochtwerende coating aanbrengen.

Wij staan altijd voor u klaar

Heeft u vragen over onze diensten en bijbehorende prijzen? Ik help u graag verder. Neem contact met mij op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Richard Hommerson
Richard Hommerson