Hogedrukreiniging

Home/Hogedrukreiniging
Hogedrukreiniging 2019-03-06T09:06:30+00:00

Hogedrukreiniging

Hommerson Schoonmaakbedrijf staat voor betrouwbaar schoon. Onze ervaren en opgeleide vakmensen zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van diverse ruimten en objecten in verschillende sectoren en werken alleen met de modernste machines en nieuwste technieken. Deze kwaliteit en de op maat gemaakte schoonmaak die wij bieden, laat ons uitblinken in ons vak.

Hogedrukreiniging specialisme

Naast onze reguliere schoonmaakwerkzaamheden, bieden wij ook specialistische schoonmaak aan. Sommige vervuiling vraagt namelijk om een iets grondigere aanpak, waarbij hogedrukreiniging gewenst is. Hommerson Schoonmaakbedrijf heeft ruime ervaring met het uitvoeren van hogedrukwerkzaamheden en beschikt over een hogedrukreiniger met steamPLUS functie.

Met de steamPLUS techniek wordt water onder hogedruk ‘oververhit’ waardoor er stoom ontstaat met een temperatuur van +/- 150 °C. Deze stoom wordt onder hoge druk op het oppervlak gespoten wat zorgt voor een uitstekende reiniging. Het gebruik van steamPLUS is niet alleen effectief, het is ook nog eens milieuvriendelijk en MVO. Er komen geen chemische reinigings- of afbijtmiddelen aan te pas, er is een brandstofbesparing van 35% (ten op zichte van reinigen met hogedruk-warmwater), een waterbesparing van 60% en zeer lage Co2-emissie.

Benieuwd waar wij u mee van dienst kunnen zijn? Neem contact met ons op!

Verwijderen van vervuiling

Met onze vakkundige kennis en hogedrukreiniger met steamPLUS functie, helpen wij u graag met het verwijderen van diverse soorten vervuiling. Hierbij kunt u denken aan het verwijderen van:

 • Graffiti verwijderen
  Graffiti komt op vele plekken in het straatbeeld voor; bedrijfspanden, winkels, bushokjes, scholen. Waar de een het kunst noemt, wil de ander het liever verwijderd hebben. Wij kunnen u hierbij helpen en verwijderen de graffiti teksten en tekeningen zonder dat hier chemische of afbijtmiddelen aan te pas komen.
 • Mossen en algen verwijderen
  Groene aanslag op tegels is een veelvoorkomend ‘probleem’. Doordat mossen en algen water vasthouden, wordt het probleem verergerd. Dankzij de steamPLUS functie zorgt het stoom voor de verwijdering van mossen en algen op een natuurlijk manier.
 • Atmosferische vervuiling verwijderen
  Atmosferische vervuiling is verantwoordelijk voor de vervuiling van gevels. Door onder andere uitlaatgassen komt er een grauwe waas op de gevel te liggen, wat zorgt voor een minder charmante uitstraling. Wij helpen u graag met het verwijderen van atmosferische vervuiling door middel van gevelreiniging. Hierbij houden wij natuurlijk rekening met het materiaal van de gevel.
 • Roet verwijderen
  Roet kan ontstaan door bijvoorbeeld brandschade. Het verwijderen van roet is een lastige klus en vraagt om een specialistische aanpak. Hommerson Schoonmaakbedrijf heeft diverse medewerkers in dienst die hierin gespecialiseerd zijn.
 • Kauwgom verwijderen
  De straten zitten er vol mee: kauwgom. Dit doet het straatbeeld en milieu niet ten goede. Kauwgom blijft met gemak namelijk jaren zitten, maar dankzij onze reinigingstechniek kunnen wij in zeer korte tijd de kauwgom van uw stoep, gazon of andere oppervlakte probleemloos verwijderen.
 • Olie- en chemische resten schoonmaken
  Naast alle bovengenoemde, verwijderen wij ook met gemak olie- en andere chemische resten.
 • Onkruid verwijderen
  Naast de steamPLUS functie, bevat onze hogedrukreiniger ook een weedPLUS functie. Het water wordt onder hogedruk ‘oververhit’ waardoor er stoom ontstaat met een temperatuur van +/- 200 °C. Hiermee kunnen wij ook onkruid, zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en op 100% milieuvriendelijke wijze bestrijden. Dankzij de hoge druk verwijderen wij met gemak 2000 M2 per uur.

Vragen over gevelreiniging?

Heeft u vragen over onze diensten en bijbehorende prijzen? Ik help u graag verder. Neem contact met mij op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Nancy Hommerson
Nancy Hommerson