Huishoudelijke ondersteuning (Wmo)

Home/Huishoudelijke ondersteuning (Wmo)
Huishoudelijke ondersteuning (Wmo) 2020-04-28T08:02:52+00:00

Hommerschoon Schoonmaakbedrijf is gespecialiseerd in diverse soorten schoonmaak. Dagelijks houden wij kantoren, onderwijsinstellingen, vastgoed, recreatie en zorginstellingen schoon. Omdat een schone omgeving voor iedereen van belang is, bieden wij naast reguliere en specialistische schoonmaak ook huishoudelijke ondersteuning (Wmo) aan.

Het kan zijn dat u bijvoorbeeld door een ongeval, ziekte of omdat u slecht ter been bent, het huishouden niet (meer) zelf kunt doen. Daarnaast heeft u misschien in uw directe omgeving niet altijd iemand die daarbij kan helpen. Als u hier tegenaan loopt dan komt u mogelijk in aanmerking voor algemene voorziening huishoudelijke ondersteuning van uw gemeente.

Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo)

De gemeente is verantwoordelijk voor de uitvoering van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), waar de huishoudelijke hulp onder valt. Voor huishoudelijke hulp vanuit de Wmo betaalt u een vaste bijdrage van 19 euro per maand. Om te weten of u hiervoor in aanmerking komt, dient u contact op te nemen met uw gemeente. Medewerkers van de gemeente gaan samen met u na of er huishoudelijke hulp nodig is en hoeveel hulp er nodig is. Dit wordt ook wel indicatiestelling genoemd.

Betrouwbaar schoonmaakbedrijf

Heeft u recht op huishoudelijke ondersteuning en zoekt u een betrouwbare partner die zorgt voor een schone omgeving. Hommerson Schoonmaakbedrijf helpt u hier graag bij. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw huis weer spic en span is.

Vragen over onze dienstverlening m.b.t. huishoudelijke ondersteuning?

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.