Onderwijs ⮟

Home/Homepage/Onderwijs ⮟
  Onderwijs ⮟ 2018-12-19T13:55:32+00:00

  Project beschrijving

  Een schone school of kinderopvang draagt bij aan de gezondheid en veiligheid van alle gebruikers. Struikelen of uitglijden over de rommel op de grond, dat wil niemand op zijn geweten hebben.  Het is belangrijk dat een allergie of astma voorkomen kan worden door een stofvrije omgeving. Iedereen functioneert beter in een schone omgeving. En daar helpen wij scholen en kinderopvang graag een handje bij.

  Iedere school of kinderopvang heeft een andere schoonmaakbehoefte. Hoe vaak moet iets schoongemaakt worden? Hoe is de schoonmaak tijdens vakanties? Wanneer zijn er drukke momenten? Hommerson Schoonmaakbedrijf helpt u graag met het opstellen van een schoonmaakplan. De flexibele aanpak van Hommerson neemt de facilitaire taak van een school over en springt bij wanneer dat nodig is.

  Naast schoonmaken probeert Hommerson ‘schoon gedrag’ te stimuleren. Schoonmakers en schoolbesturen kunnen het niet alleen. Ook de betrokkenheid van gebruikers, leerkrachten, kinderen en ouders is nodig. Handen wassen, voeten vegen, afval scheiden, opruimen en af en toe handen uit de mouwen steken hoort bij ‘normaal’ verantwoordelijk gedrag. Dit doet Hommerson door het aanbieden van gedragskaarten voor op de wc, bij de prullenbak of in het lokaal. Hommerson ontzorgt u en uw school daar waar mogelijk is.

  Referenties

  • De Trinoom openbare montessorischool
  • Revabo
  • Het Kuikentje kinderdagverblijf