Schoonmaakbedrijf Arnhem

Home/Schoonmaakbedrijf Arnhem
Schoonmaakbedrijf Arnhem 2019-01-02T15:38:20+00:00

Hommerson Schoonmaakbedrijf Arnhem

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Arnhem dat volledig betrokken is bij uw opdracht en schoonmaakkwaliteit levert? Dan is Hommerson Schoonmaakbedrijf Arnhem de partner die u zoekt voor al uw schoonmaakwerk.

Schoonmaakbedrijf Arnhem

Bij Hommerson Schoonmaakbedrijf Arnhem bent u voor alle soorten schoonmaak aan het juiste adres. Of het nu gaat om vloeren dweilen, het reinigen van de toiletten en bureaus of om meer specialistische schoonmaak zoals gevelreiniging, vloeronderhoud of hogedrukreiniging. Hommerson Schoonmaakbedrijf Arnhem garandeert u wekelijks of zelfs dagelijks van een schone en frisse omgeving.

Professioneel en betrouwbaar schoon

Onze medewerkers zijn ervaren en opgeleide vakmensen die gespecialiseerd zijn in verschillende sectoren als dagelijkse kantoren, onderwijsinstellingen, recreatie, retail, vastgoed, VVE en zorginstellingen. Omdat iedere ruimte en ieder object om een specifieke schoonmaak vraagt, stellen wij een op maat gemaakt werkprogramma op waarbij wij de juiste mensen inzetten.

Hogedrukreiniging Arnhem

Heeft u meer specialistische schoonmaak nodig omdat uw huis of werkomgeving vervuild is waarbij een grondigere aanpak geboden is? Geen probleem, ook voor schoonmaak waarbij een hogedrukreiniging gewenst is, draait Hommerson Schoonmaakbedrijf haar hand niet om. Wij hebben ruime ervaring met het uitvoeren van hogedrukwerkzaamheden en beschikken over een hogedrukreiniger met steamPLUS functie.

Contact met schoonmaakbedrijf Arnhem

Wij weten precies hoe wij u kunnen ontzorgen. Onze medewerkers nemen al uw zorgen betreft schoonmaak uit handen en zorgen dat iedere plek er weer haarfijn uitziet. Hommerson Schoonmaakbedrijf Arnhem is dan u ook graag van dienst en helpt u graag verder. Heeft u vragen over onze diensten, bijbehorende prijzen en wat wij specifiek voor u kunnen betekenen? Wij zijn te bereiken via 026 – 36 296 29 of info@betrouwbaarschoon.nl.

Vragen over reguliere schoonmaak?

Heeft u vragen over onze diensten en bijbehorende prijzen? Ik help u graag verder. Neem contact met mij op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Nancy Hommerson
Nancy Hommerson