Schoonmaakbedrijf Duiven

Home/Schoonmaakbedrijf Duiven
Schoonmaakbedrijf Duiven 2019-03-06T10:39:57+00:00

Hommerson Schoonmaakbedrijf Duiven

‘Uitblinken door facilitaire zorg over te nemen van de klant’, dat is Hommerson Schoonmaakbedrijf. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die volledig betrokken is bij uw opdracht? Bij Hommerson Schoonmaakbedrijf Duiven bent u aan het goede adres. Wij zorgen voor een schone, nette en frisse ruimte waar en wanneer u dat nodig heeft.

Schoonmaakbedrijf Duiven

Bij Hommerson Schoonmaakbedrijf Duiven bent u voor alle soorten schoonmaak aan het juiste adres. Ons team van professionals helpt u graag met uw dagelijkse of wekelijkse schoonmaakonderhoud. Van het reinigen van sanitair en stofwissen tot de vloeren dweilen en plinten afnemen. Naast het reguliere schoonmaakonderhoud kunt u ook behoefte hebben aan meer specialistische reiniging. Ons team heeft de deskundigheid, apparatuur en ervaring voor de meest uiteenlopende diensten. Wij garanderen dat u altijd in een frisse omgeving terugkomt.

Professionele en betrouwbare schoonmaak

Onze medewerkers zijn kundige en opgeleide vakmensen die gespecialiseerd zijn in verschillende sectoren als dagelijkse kantoren, onderwijsinstellingen, recreatie, retail, vastgoed, VVE en zorginstellingen. Zij begrijpen als geen ander dat iedere ruimte en sector om een ander soort schoonmaak vraagt. Daarom stellen wij vooraf een op maat gemaakt werkprogramma op zodat iedere ruimte de aandacht en schoonmaak krijgt hij het verdient.

Hogedrukreiniging Duiven

Het kan voorkomen dat u meer specifieke schoonmaakhulp nodig heeft waarbij een hogedrukreiniger gewenst is. Sommige vervuiling vraag namelijk om een iets grondigere aanpak. Hommerson Schoonmaakbedrijf Duiven heeft ruime ervaring met het uitvoeren van hogedrukwerkzaamheden en beschikt over een hogedrukreiniger met steamPLUS functie. Hiermee verwijderen wij de meest grondige vervuiling moeiteloos zonder dat het uw eigendom aangetast. Denk aan graffiti, roetschade, maar ook kauwgomresten en atmosferische vervuiling.

Contact met Schoonmaakbedrijf Duiven

Betrouwbaar en volledig betrokken bij uw opdracht; dat is Hommerson Schoonmaakbedrijf. Wij begrijpen dat uw kantoor hét visitekaartje is van uw organisatie. Daarom zorgen onze opgeleide vakmensen voor een schone, nette en frisse ruimte. Hommerson Schoonmaakbedrijf Duiven neemt al uw schoonmaak uit handen. Wij zijn u dan ook graag van dienst. Heeft u een meer specifieke schoonmaakwens, vragen over onze diensten, bijbehorende prijzen en wat wij voor u kunnen betekenen? Dan horen wij graag van u. Wij zijn te bereiken via 026 – 36 296 29 of info@betrouwbaarschoon.nl.

Vragen over reguliere schoonmaak?

Heeft u vragen over onze diensten en bijbehorende prijzen? Ik help u graag verder. Neem contact met mij op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Nancy Hommerson
Nancy Hommerson