Schoonmaakbedrijf Ede

Home/Schoonmaakbedrijf Ede
Schoonmaakbedrijf Ede 2019-01-03T09:05:56+00:00

Hommerson Schoonmaakbedrijf Ede

Op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Ede die betrokken is bij uw opdracht én schoonmaakkwaliteit levert? Bij Schoonmaakbedrijf Hommerson bent u voor alle soorten schoonmaak aan het juiste adres.

Schoonmaakbedrijf Ede

Hommerson Schoonmaakbedrijf Ede is uw partner als het gaat om betrouwbare en kwalitatieve schoonmaak. Wij helpen u graag met de dagelijkse schoonmaak van uw pand of woning. Denkt u hierbij aan het stofwissen, het dweilen van de vloeren, reinigen van de toiletten en vensterbanken schoonmaken. Maar ook voor specialistische schoonmaak zoals het verwijderen van graffiti, wand- en plafondreiniging, dieptereiniging van sanitair en grootkeukens en plaag- en ongediertebestrijding, kunt u bij ons terecht. Hommerson Schoonmaakbedrijf garandeert u wekelijks of zelfs dagelijks van een schone, frisse en werkzame omgeving.

Professionele en betrouwbare schoonmaak

Onze medewerkers zijn ervaren en opgeleide vakmensen die gespecialiseerd zijn in verschillende sectoren als dagelijkse kantoren, onderwijsinstellingen, recreatie, retail, vastgoed, VVE en zorginstellingen. Omdat iedere ruimte, sector en ieder object vraagt om een specifieke schoonmaak, stellen wij een op maat gemaakt werkprogramma op waarbij wij de juiste mensen inzetten.

Hogedrukreiniging Ede

Is uw gevel verkleurd door atmosferische vervuiling, wilt u af van de graffiti, woekert het in uw (bedrijfs)tuin van het onkruid of wilt u olie- en andere chemische resten verwijderd hebben? Hiermee helpen wij u graag. Ook voor schoonmaak waarbij een hogedrukreiniging gewenst is, draait Hommerson Schoonmaakbedrijf haar hand niet om. Wij hebben ruime ervaring met het uitvoeren van hogedrukwerkzaamheden en beschikken over een hogedrukreiniger met steamPLUS functie. Deze verwijdert de meest grondige vervuiling moeiteloos zonder dat het milieu of uw eigendom wordt aangetast.

Contact met Schoonmaakbedrijf Ede

Wij weten precies hoe wij u kunnen ontzorgen. Onze medewerkers nemen al uw zorgen betreft schoonmaak uit handen en zorgen dat iedere plek er weer haarfijn uitziet. Hommerson Schoonmaakbedrijf Ede is dan u ook graag van dienst en helpt u graag verder. Heeft u vragen over onze diensten, bijbehorende prijzen en wat wij specifiek voor u kunnen betekenen? Wij zijn te bereiken via 026 – 36 296 29 of info@betrouwbaarschoon.nl.

Vragen over reguliere schoonmaak?

Heeft u vragen over onze diensten en bijbehorende prijzen? Ik help u graag verder. Neem contact met mij op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Nancy Hommerson
Nancy Hommerson