Schoonmaakbedrijf Nijmegen

Home/Schoonmaakbedrijf Nijmegen
Schoonmaakbedrijf Nijmegen 2019-01-03T08:46:31+00:00

Hommerson Schoonmaakbedrijf Nijmegen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Nijmegen? Eentje die volledig betrokken is bij uw bedrijf, opdracht en schoonmaakkwaliteit levert? Dan is Hommerson Schoonmaakbedrijf de partner die u zoekt voor al uw schoonmaakwerk.

Schoonmaakbedrijf Nijmegen

Bij Hommerson Schoonmaakbedrijf Nijmegen bent u voor alle soorten schoonmaak aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het reinigen van uw sanitaire voorzieningen, het schoonmaken van uw bedrijfscomputers, het dweilen van de vloeren of afnemen van de plinten. Maar ook voor specialistische schoonmaak zoals wand- en plafondreinging, meubelreiniging zoals stoelen of banken en zelfs de gehele ontruiming van bijvoorbeeld een woning, kunt u bij ons terecht. Hommerson Schoonmaakbedrijf garandeert u wekelijks of zelfs dagelijks van een schone en frisse omgeving.

Professionele en betrouwbare schoonmaak

Iedere ruimte, sector en object vraagt om een specifieke schoonmaak. Daarom stellen wij een op maat gemaakt werkprogramma op waarbij wij de juiste mensen inzetten. Onze medewerkers zijn ervaren en opgeleide vakmensen die gespecialiseerd zijn in verschillende sectoren als dagelijkse kantoren, onderwijsinstellingen, recreatie, retail, vastgoed, VVE en zorginstellingen.

Hogedrukreiniging Nijmegen

Is uw gevel beklad met graffiti, woekert het in uw (bedrijfs)tuin van het onkruid of heeft u genoeg van alle kauwgomresten? Hiermee helpen wij u graag. Ook voor schoonmaak waarbij een hogedrukreiniging gewenst is, draait Hommerson Schoonmaakbedrijf haar hand niet om. Wij hebben ruime ervaring met het uitvoeren van hogedrukwerkzaamheden en beschikken over een hogedrukreiniger met steamPLUS functie. Deze verwijdert de meest grondige vervuiling moeiteloos zonder dat het milieu of uw eigendom wordt aangetast.

Contact met schoonmaakbedrijf Nijmegen

Wij weten precies hoe wij u kunnen ontzorgen. Onze medewerkers nemen al uw zorgen betreft schoonmaak uit handen en zorgen dat iedere plek er weer haarfijn uitziet. Hommerson Schoonmaakbedrijf Nijmegen is dan u ook graag van dienst en helpt u graag verder. Heeft u vragen over onze diensten, bijbehorende prijzen en wat wij specifiek voor u kunnen betekenen? Wij zijn te bereiken via 026 – 36 296 29 of info@betrouwbaarschoon.nl.

Vragen over reguliere schoonmaak?

Heeft u vragen over onze diensten en bijbehorende prijzen? Ik help u graag verder. Neem contact met mij op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Nancy Hommerson
Nancy Hommerson