Schoonmaakbedrijf Rheden

Home/Schoonmaakbedrijf Rheden
Schoonmaakbedrijf Rheden 2020-05-06T11:29:19+00:00

Hommerson Schoonmaakbedrijf Rheden

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in de gemeente Rheden dat volledig betrokken is bij uw schoonmaakwerk? Hommerson Schoonmaakbedrijf ondersteunt u te allen tijde. Met ruim veertig jaar ervaring zijn wij u graag van dienst. Onze opgeleide vakmensen zorgen altijd voor een schone, nette en frisse ruimte

Schoonmaakbedrijf Rheden

Bij Hommerson Schoonmaakbedrijf Rheden bent u voor alle soorten schoonmaak aan het juiste adres. Wij helpen u graag met de dagelijkse en/of specialistische schoonmaak van uw pand of woning. Ons team van professionele schoonmakers houden zich onder andere bezig met het reinigen van de toiletten, dweilen van de vloeren, afstoffen van meubilair en plinten. Ook bieden wij specialistisch schoonmaakonderhoud en huishoudelijke hulp. Onder specialistisch schoonmaakonderhoud valt bijvoorbeeld glasbewassing, verwijderen van kauwgomresten of graffiti en dieptereiniging van sanitair en grootkeukens.

Professionele en betrouwbare schoonmaak

Onze medewerkers zijn ervaren en opgeleide vakmensen die gespecialiseerd zijn in verschillende sectoren als dagelijkse kantoren, onderwijsinstellingen, recreatie, retail, vastgoed, VVE en zorginstellingen. Met een resultaatgerichte aanpak, een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening én zorg voor het milieu presenteert Hommerson Schoonmaakbedrijf zich als een betrouwbare zorgverlener die zich met op maat gemaakte schoonmaak weet te onderscheiden.

Hogedrukreiniging Rheden

Is uw gevel verkleurd door atmosferische vervuiling, wilt u af van de graffiti of woekert het in uw (bedrijfs)tuin van het onkruid hebben? Ook voor schoonmaak waarbij een hogedrukreiniging gewenst is, draait Hommerson Schoonmaakbedrijf haar hand niet om. Wij hebben ruime ervaring met het uitvoeren van hogedrukwerkzaamheden en beschikken over een hogedrukreiniger met steamPLUS functie. Deze verwijdert de meest grondige vervuiling moeiteloos zonder dat het milieu of uw eigendom wordt aangetast.

Contact met Hommerson Schoonmaakbedrijf Rheden

Zoekt u een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Rheden en/of omliggende plaatsen als Rozendaal, De Steeg, Dieren, Ellecom en Spankeren? Onze medewerkers nemen het gewenste schoonmaakwerk uit handen en zorgen dat iedere plek er weer haarfijn uitziet. Wij helpen u graag verder. Heeft u vragen over onze diensten, bijbehorende prijzen en wat wij specifiek voor u kunnen betekenen? Wij zijn te bereiken via 026 – 36 296 29 of info@betrouwbaarschoon.nl.

Vragen over reguliere schoonmaak?

Heeft u vragen over onze diensten en bijbehorende prijzen? Ik help u graag verder. Neem contact met mij op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Nancy Hommerson
Nancy Hommerson