Schoonmaakbedrijf Zevenaar

Home/Schoonmaakbedrijf Zevenaar
Schoonmaakbedrijf Zevenaar 2019-03-06T10:34:10+00:00

Hommerson Schoonmaakbedrijf Zevenaar

Betrouwbaar en volledig betrokken bij uw opdracht; dat is Hommerson Schoonmaakbedrijf. Wij begrijpen dat uw kantoor hét visitekaartje is van uw organisatie. Daarom zorgen onze opgeleide vakmensen voor een schone, nette en frisse ruimte. Hommerson Schoonmaakbedrijf is de partner die u zoekt voor al uw schoonmaakwerk.

Schoonmaakbedrijf Zevenaar

Bij Hommerson Schoonmaakbedrijf Zevenaar bent u voor alle soorten schoonmaak aan het juiste adres. Met een team van professionele schoonmakers helpen wij u graag met uw dagelijkse of wekelijkse schoonmaak. Denkt u hierbij aan bureaus afnemen, toiletten reinigen, stofwissen of vloeren dweilen. Buiten het reguliere schoonmaakonderhoud kunt u behoefte hebben aan specialistische reiniging. Hommerson Schoonmaakbedrijf Zevenaar heeft de deskundigheid, ervaring en apparatuur voor de meest uiteenlopende diensten zoals wand- en plafondreiniging, dieptereiniging van raambekledingen, sanitair en grootkeukens of dakgoten schoonmaken. Wij garanderen dat u in een schone en frisse omgeving terecht komt.

Professionele en betrouwbare schoonmaak

Omdat iedere ruimte, sector en object om een ander soort schoonmaak vraagt, stellen wij een op maat gemaakt werkprogramma op en zetten wij de juiste mensen in. Onze medewerkers zijn ervaren en opgeleide vakmensen die gespecialiseerd zijn in verschillende sectoren als dagelijkse kantoren, onderwijsinstellingen, recreatie, retail, vastgoed, VVE en zorginstellingen.

Hogedrukreiniging Zevenaar

Hommerson Schoonmaakbedrijf Zevenaar staat voor betrouwbaar schoon. Dus ook als u kampt met meer specifieke schoonmaakklussen, waarbij een hogedrukreiniger gewenst is, kunt u bij ons terecht. Sommige vervuiling vraag namelijk om een iets grondigere aanpak. Wij hebben ruime ervaring met het uitvoeren van hogedrukwerkzaamheden en beschikken over een hogedrukreiniger met steamPLUS functie. Hiermee verwijderen wij de meest grondige vervuiling moeiteloos zonder dat het uw eigendom aangetast. Dit is niet alleen effectief, maar ook nog eens milieuvriendelijk en MVO.

Contact met Schoonmaakbedrijf Zevenaar

Wij zorgen ervoor dat u ten alle tijden een schone (werk)plek heeft. Een opgeruimde plek werkt tenslotte prettiger, u presteert beter en ervaart minder stress. Hommerson Schoonmaakbedrijf Zevenaar neemt al uw schoonmaak uit handen en ziet erop toe dat ieder kantoor er weer piekfijn uitziet. Wij zijn u dan ook graag van dienst. Heeft u een meer specifieke schoonmaakwens, vragen over onze diensten, bijbehorende prijzen en wat wij voor u kunnen betekenen? Dan horen wij graag van u. Wij zijn te bereiken via 026 – 36 296 29 of info@betrouwbaarschoon.nl.

Vragen over reguliere schoonmaak?

Heeft u vragen over onze diensten en bijbehorende prijzen? Ik help u graag verder. Neem contact met mij op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Nancy Hommerson
Nancy Hommerson