Technische diensten

Home/Technische diensten
Technische diensten 2019-03-05T10:16:35+00:00

Naast onze reguliere schoonmaak, vloeronderhoud en specialistische diensten, biedt Hommerson schoonmaakbedrijf ook een technische dienstverlening aan. Voor kleine reparaties en klussen waar u of uw medewerkers geen tijd voor hebben, doet u een beroep op onze technische dienstverlening.

Wij kunnen u van dienst zijn met de volgende diensten:

 • Elektrotechnische werkzaamheden
  Bij elektrotechnische werkzaamheden kunt u denken aan het aanleggen van kabelgoten, schakelaars vervangen, lampen vervangen, bekabeling aanpassen, plaatsing en onderhoud van noodverlichting.
 • Bouwtechnische werkzaamheden
  Onder bouwtechnische werkzaamheden valt het zetten van systeemwanden en -plafonds, het ophangen van kastjes, het plaatsen van keukenapparatuur, installaties en radiatoren, tegelwerkzaamheden en schilderwerk.
 • Data- en telecomwerkzaamheden
  Hieronder valt het aanleggen van datanetwerken, het plaatsen van telefooncentrales, inbouwen van handsfree carkits, specialistisch reinigen van faxen en kopieermachines.
 • Interne verhuizingen
  Bij interne verhuizingen kunt u denken aan het vervangen van sloten, het aanbrengen van verlichting, plaatsen van reclameborden en ophangen van beamers en schermen.

Vragen over technische diensten?

Heeft u vragen over onze diensten en bijbehorende prijzen? Ik help u graag verder! Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Richard Hommerson
Richard Hommerson