Reinigen okni luchtroosters

Home/Nieuwsitem/Reinigen okni luchtroosters

Reinigen okni luchtroosters

Het Sick Building Syndroom is een reeks gezondheidsklachten die veroorzaakt wordt door een slechte kwaliteit van de lucht in een gebouw. Een ongezond binnenklimaat kan tal van oorzaken hebben. In huizen, scholen en kantoorgebouwen is de grootste boosdoener meestal een gebrek aan ventilatie of een vervuild ventilatiesysteem. Uit onderzoeken blijkt dat in huizen en gebouwen met systemen voor luchtbehandeling vaker een slechte luchtkwaliteit voorkomt. Deze systemen worden vaak niet goed geïnstalleerd en het ontbreekt ook nogal eens aan goed onderhoud, waardoor de luchtkanalen vervuild raken.

Vervuiling en stof op roosters verminderen  in de loop van de jaren de luchtcirculatie. U kunt dit voorkomen door jaarlijks de roosters te laten reinigen.

 Recent heeft Hommerson Schoonmaakbedrijf voor Rijksgebouwendienst de okni units gereinigd in de vestiging van Rijkswaterstaat in Arnhem.

op | 2018-12-19T13:55:29+00:00 augustus 22nd, 2012|Nieuwsitem|0 Comments