Hommerson zoekt heil in groenere schoonmaakproducten

Home/Nieuwsitem/Hommerson zoekt heil in groenere schoonmaakproducten

Hommerson zoekt heil in groenere schoonmaakproducten

Hommerson Schoonmaakbedrijf  gebruikt voortaan producten uit het Green Care Professional-gamma van Werner & Mertz. Daarmee wil het bedrijf naar eigen zeggen haar duurzame visie doortrekken.

Hommerson zocht eind 2014 actief op zoek naar een duurzamer alternatief voor de reinigingsproducten die het tot dan toe gebruikte. In overleg met groothandel Avodesch startte Hommerson een testperiode. Zo werden de Werner & Mertz-producten gedurende twee maanden bij twee klanten van Hommerson uitvoerig getest.

Minstens zo efficiënt

Nancy Hommerson (foto, links) vertelt namens het schoonmaakbedrijf: “Uit de tests met de Green Care Professional bleek dat deze producten minstens zo efficiënt zijn als de producten van traditionele niet-ecologische merken.”

Bovendien rapporteerden medewerkers van Hommerson dat ze, na enkele testdagen geen last meer hadden van huidirritaties, stelt Hommerson.

Toekomstige generaties
Reden voor het schoonmaakbedrijf uiteindelijk voor Green Care Professional te kiezen. Hommerson: “We willen het gebruik van chemische schoonmaakproducten tot een minimum reduceren. Met de producten van Werner & Mertz realiseren we deze ambitie.”

Eric van Raemdonck – general manager Werner & Mertz Professional Benelux – besluit: “We helpen onze klanten met onze producten en duurzame serviceverlening de leefomgeving te verbeteren en zorg te dragen voor de toekomstige generaties.”

op | 2015-03-16T09:05:35+00:00 maart 16th, 2015|Nieuwsitem|0 Comments