Hommerson Schoonmaakbedrijf viert 20 schone jaren bij Stafier

Home/Nieuwsitem/Hommerson Schoonmaakbedrijf viert 20 schone jaren bij Stafier

Hommerson Schoonmaakbedrijf viert 20 schone jaren bij Stafier

Hommerson Schoonmaakbedrijf viert deze week een 20-jarig jubileum bij Stafier in Zevenaar, die al die jaren trouwe klant is bij het Arnhemse schoonmaakbedrijf. Hommerson Schoonmaakbedrijf wilde dit niet ongemerkt voorbij laten gaan en zo is  Nancy Hommerson, mede-directeur van het familiebedrijf, bij haar klant op bezoek geweest:

“Wij zijn natuurlijk hartstikke trots dat wij samen met Stafier deze mijlpaal hebben bereikt. Blij zijn wij dat Stafier 20 jaar geleden voor onze dienstverlening heeft gekozen en dat zij tot op de dag van vandaag nog steeds voor ons kiezen. Dat is een groot compliment voor ons als bedrijf.”image2

Hommerson Schoonmaakbedrijf is in 1978 opgericht, waar vader Toon begon als glazenwasser. Al snel groeide het team en werd  Toon gevraagd voor de schoonmaak van de ‘Van Löben Selsschool’ (tegenwoordig de Wijzer), de school waar zijn kinderen Richard en Nancy op zaten. Gill, de vrouw van Toon, begon hier met de schoonmaak en kinderen Richard en Nancy hielpen na schooltijd graag een handje mee. Al snel volgden de andere scholen in de buurt en kwamen de eerste kantoren en zorginstellingen aan bod.

Vanaf dat moment is Hommerson Schoonmaakbedrijf hard gegroeid en namen Richard en Nancy in 2002 het bedrijf over van hun ouders. In handen van Richard en Nancy heeft Hommerson Schoonmaakbedrijf een grote professionaliseringsslag gemaakt. Met oog voor het milieu is het bedrijf verder geautomatiseerd en is er hard gestreden voor de ISO
-certificering die de kwaliteit van de dienstverlening waarborgt. Nancy Hommerson:

“Ondanks de groei die Hommerson Schoonmaakbedrijf de laatste jaren heeft gekend staat bij ons het familiebedrijf, een goede sfeer en samenwerking  hoog in het vaandel. Met een grote groep tevreden klanten in de wijde omgeving van Gelderland willen wij nog steeds dat betrouwbare schoonmaakbedrijf zijn.”

op | 2018-12-19T13:55:28+00:00 januari 26th, 2016|Nieuwsitem|0 Comments