Kwaliteit en continuïteit

Home/Profiel/Kwaliteit en continuïteit
Kwaliteit en continuïteit 2018-12-19T13:55:21+00:00
Kwaliteit & continuïteit

Kwaliteit & continuïteit

Medewerkers van Hommerson Schoonmaakbedrijf zijn goed opgeleid en gecertificeerd. Dit wil zeggen dat zij alles weten van schoonmaakmethoden, -middelen, specifieke (machinale) reinigingstechnieken en de te gebruiken hulpmiddelen. Onze medewerkers zijn betrokken bij hun werk. Het personeelsverloop en -ziekteverzuim zijn erg laag. En dat merkt u meteen aan de de continuïteit van onze dienstverlening.

Klik hier voor meer informatie over het sociaal en Arbobeleid van Hommerson Schoonmaakbedrijf.

Onze medewerkers zorgen voor uitvoering én kwaliteit van de afgesproken werkzaamheden. Dit bereiken we door een goede instructie, opleiding en motivatie. Tijdens frequent overleg en naar aanleiding van kwaliteitsmetingen op de werkplek vindt waar nodig bijsturing plaats. Hiervoor hanteert Hommerson Schoonmaakbedrijf het Dagelijks Kontrole Systeem (DKS) van de VSR.

Voor ons het meest belangrijk is hoe de opdrachtgever het resultaat van onze werkzaamheden ervaart. De objectleider van Hommerson Schoonmaakbedrijf houdt daarom regelmatig overleg met de opdrachtgever om aandachtspunten te inventariseren en eventuele problemen en klachten op te lossen.

Het KVGM (kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu)-beleid van Hommerson Schoonmaakbedrijf is een integraal onderdeel van het totale managementbeleid, met als doel, om bij de uitoefening van de bedrijfsactiviteiten op het gebied van kwaliteit, veiligeheid, gezondheid en milieu te komen tot een proces van continue verbetering. Basis hiervoor is het behouden van de ISO 9001:2008 en de VCA en de in het het kader hiervan uitgevoerde risco-inventarisatie en evaluatie. Tevens verwachten wij eind 2012 ons ISO 14001 te behalen.